Breaking

dissabte, 31 d’octubre del 2020

Invasió de Tortugues a la Pedrera d'en Zamora

B.A. informa:



 Després de la Invasió de les Basses d'en Coll, ara podem parlar d'invasió de la tortuga de florida a la bassa de la Cantera d'en Zamora (Mont-ras).


Un il·luminat un dia se li va acudir desempallegar-se d'aquella petita tortuga verda que havia crescut massa i la va "alliberar" a la la Bassa d'en Zamora... Doncs, avui està ple, unes quaranta tortugues de florida (trachemys scripta) invadeixen aquesta bassa. Aquesta espècie es reprodueix amb facilitat i crear grans colònies amb poc temps. Aquesta espècie és una gran depredadora i desequilibra els ecosistemes, a més, compateix (i guanya) amb les nostres tortugues autòctones, fent les fora dels seus hàbitats. 

Aquests dies a la Cantera s'hi troba una de les obres artístiques de "Art & Gavarres" flotant a la bassa, ideal perquè les tortugues de florida hi pugin i parin el sol. Bona pensada! La primera actuació a favor de la fauna que veig en temps a les contrades... Llàstima que sigui una espècie invasora i s'hi hauria de fer alguna acció amb celeritat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada