Breaking

diumenge, 12 d’agost del 2012

Festa Major Platja d'Aro

Del 10 al 15 d’agost. Festa Major de Platja d’Aro 

Divendres 10 d’agost 23h. A la Plaça del Mil·lenari, ball de Festa Major amb La Banda del Drac.

Dissabte 11 d’agost 19h. A la plaça Major, espectacle Infantil País de Cotó. 23h. A la plaça del del Mil·lenari, concert de Miquel del Roig.

Diumenge 12 d’agost 22h. Als jardins del Centre Cívic Vicenç Bou, cinema a la fresca. “Las aventuras de Tintín: El secreto del Unicornio”. 23h. A la plaça del Mil·lenari, concert d’Ex-Miembros (versions).

Dilluns dia 13 d’agost 20h. A la plaça del Mil·lenari, concert de Festa Major amb la Cobla Orquestra Montgrins. 20h. A la plaça Major, Bibliofesta. Presentació literària i xerrada amb Lluís Llongueras. “Diàlegs d’un gèminis – Idees en debat”. 22h. A la plaça dels Estanys, concert de Joan Colomo (cantautor sideral) i No More Lies (punk-rock). 23h. A la Plaça del Mil·lenari, ball de Festa Major amb la Cobla Orquestra Montgrins.


Dimarts 14 d’agost 19h. A la plaça Major, animació infantil amb Jordi Tonietti. 21.30h. A la plaça del Mil·lenari, Concert Aromúsica 2012. Concurs musical de grups novells. Amb Acero Intoxicable, Happy Coliflowers, Funk You, Tofu, Straight On. Premi de gravació d’una maqueta en un estudi professional Elecció del grup guanyador a partir del vot del públic

 Dimecres dia 15 agost 20h. A la plaça Major, audició de sardanes am la cobla Principal de Banyoles. 20h. A la plaça del Mil·lenari, botifarrada popular. 23h. A la Plaça del del Mil·lenari, concert de cloenda amb Toni Cayena and the Low Cost Band (rumba explosion), Bipolar (rock), Litus3 (rock d’autor i versions).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada