Breaking News
Loading...
diumenge, 21 de setembre de 2014

Info Post
Ahir vam assistir a la millor festa del surf i rock'n roll del país! Sí, sí del país! No són pocs els concerts i festivals que s'hi organitzen, però cap amb aquesta bona selecció de grups, el lloc, l'ambient i la bona organització. Tot gràcies a la jove associació de Platja d'Aro Arocinema. Després de sorprende'ns a tots amb el gran nivell del Desemboca, ho tornen a petar amb aquest festival.


Per desgràcia, vam arribar tard i ens vam perdre els Redneck Surfers... Però apunt per veure els elèctrics Barbwires! El trio suec acompanyats del seu vell "tape-recorder" i unes quantes cerveses ens van enganxar des de la primera cançó a ballar i disfrutar de l'autèntic rock surfero. 


I l'espectacle continua, i mai millor dit espectacle. És l'hora dels extravegants "Mossèn Bramit Morera i els morts". Un grup format per gats vells de diferents grups del rock barceloní, entre d'altres el saxo que fa poc el vam veure amb Dirty Rockets al Desemboca. L'original i terrorífica aposta va crear un autèntic clima freaky-underground, gràcies sobretot les excentricitats del Mossèn Bramit! Sang i budells! (Uns dels diferents crits de la nit).


Entre concert i concert, la festa va estar amenitzada per l'entregadíssim dj Infamous Frankystein, amb un gran i adequat repertori.


Per acabar, el plat fort de  la nit: els russos "Messer Chups! El trio de St. Petesburg, que van fer el rus, o sigui, no van parlar massa... Però van fer el que millor saben fer, tocar un surf experimental molt pel·liculero. Podrien ser la banda sonora de qualsevol pel·lícula de terror de sèrie B. Grans solos de guitarra i millor posada d'escena de la pin-up vampira. Gran nit! Amb ganes de repetir l'any que ve!!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada